Et lille kig i vores fotoalbum fra turen til Dyreparken Kristiansand.

Sommer uden feriebudget og planer… Kan man det?

image

Jeg kan mærke, at jeg bliver udfordret på min moderfølelse i det her dilemma, jeg føler, vi befinder os i denne sommer.

En sommer uden rejseplaner!

Kan man virkelig byde børn det?

Kan man ikke altid lige skære en hæl og klippe en tå og finde lidt lommedollars frem? Hvis man virkelig gerne vil? Altså det betyder jo noget, det der med at have noget at tale om EFTER sommerferien. Og hvad med før…?

Hvad skal I så lave i sommerferien?

Stilhed.

Ja MOR hvad skal vi?

Altså vi skal hygge os derhjemme, nyde den danske sommer, spise mange jordbær, gå tur i skoven eller noget…

!

Nej nu skal jeg ikke gøre det værre end det er… Vi er jo generelt privilegeret med et udemærket liv og mange andre har mindre og alt det der, man skal huske at minde sig selv om, når man banker sig selv i hovedet… Men vi sammenligner os jo med os selv i de her mortanker.. og det skal der vel også være plads til.

MEN jeg mener det Heidimor! Nu skal du ikke gøre det værre end det er!

-Vi skød jo sommerferien godt igang med vores fantastiske tur til Kristianssand og Dyreparken og Trollaktiv i Elvje, som I kan læse mere om her Tag Tivoli, Zoo, Lalandia og det bedste børneteater du har set OG gang det med 2 . Vi havde et par dage før og efter i Skagen, i vores venners fantastiske sommerhus.

img_3113img_3111

Alt i alt en skøn tur, hvor vi hyggede med vores 3 mindste børn, var nærværende, grinte, legede, spillede, skændtes og blev gode venner igen. Familietid! Og vi var så heldige, at det var en tur, jeg havde vundet i en blogger instagram konkurrence, så de største udgifter til turen var dækket.

img_3112

Så jeg tror faktisk ikke børnene klager!

Den store datter er på Sprogrejse 14 dage i Berlin.

Ældstesønnen har udover Norgesturen været på Tenniscamp.

Yngstesønnen har en stram plan med Bedsteforældre camping og sommerhus-ture og Koloni med Læreforeningens kolonier.

Så Ærligt! Det er nok mere mit behov end det er børnenes.. det der med at kunne brede paletten ud med fede oplevelser og rejser i sommerferien.

Men det har allerede været et dyrt år!

Lejlighedskøb, flytning og konfirmation kan nok sprænge ethvert budget. Oveni har min ryg udskudt mine iværksætterdrømme og indtjening, OG så blev det hele lige toppet med et ganske dyrt motorstop på vej hjem fra Norge… BUM.

Så røg de sidste flyvske tanker om at springe på en afbudstur eller pakke bilen og køre til Munchen eller noget… For ikke at tale om vores forældre-åndehul… SKANDERBORGFESTIVAL!

(indset storgrædende cryley!)

SÅ …

Jeg skal tage mig selv i nakkehårene og få planlagt mig ud af den her feriekrise…. FOR det som jeg faktisk frygter er, at vores ferieuger bare går op i hverdag, arbejde, lidt for mange lazy mornings, manglende ideer og utilfredshed – og så de s…. rygproblemer jeg stadig døjer med.

For det der virkelig betyder noget.. er ikke alt det der koster penge, et pakket program, oplevelser på oplevelser, men lige nøjagtig den følelse eller stemning, som ferien holdes i! Og her kom jeg pludselig i tanker om det her indlæg, som lige bragte smilet frem.. De voksne kan også ….være børn..

Ikke alt skal være perfekt. Ikke alt skal være glitter, bobler og konfetti… Noget skal bare være sovs og kartofler.. og leverpostej! Så længe der er ristede løg, så går det nok!

Nu har jeg fået talt mig selv til rette, tak for lån af jeres opmærksomhed <3

Og hvis I vil gøre mig ekstra glad så HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP mig med gode ideer til gratis oplevelser i ferien. Hvordan får vi en skøn ferie herhjemme på budget? Gerne noget aktivt, og noget swimmingpool indover. Og hvis der er nogle kør selv pro´s derude, som kan give ideer til Sverige camp-selv for nybegyndere eller et eller andet i den dur – Måske Tyskland?

SÅ HIT ME! Hvis der bliver nok gode råd samler jeg dem i et indlæg så andre også kan få glæde af dem!

Og ellers så fik jeg den anden dag taget hul på vores store swimmingpool herude foran døren, til min søns store glæde. Hvis bare jeg holder fast i det, så er der i hvert fald one happy child down:-)

Overvejer forresten også om det er til at finde et stand up paddle board billigt et sted… nogen der ved det?

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

6 kommentarer

 • Malene

  Der findes mange dejlige “gratis” oplevelser i DK. Mine børn elsker f.eks. Frilandsmuseet (De er 8 og 11 år)
  Har I ikke et par venner der skal på ferie hvor i kan låne deres hus imens? På den nye kan i opleve en ny by og komme lidt væk fra jeres hverdag.
  Må det gerne koste lidt er Tyskland et perfekt ferie mål hvor du kan leve rigtig billigt.
  Håber i får en rigtig dejlig ferie lige meget hvordan den ender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   tak for ideer – vi overvejer en tur i shelter og måske en tur til tyskland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Find et shelter i tilpas gå/cykel afstand og tag en nat eller to i skovens dybe stille ro. Jeg er IKKE outdoor typen og jeg hader bållugten, men der er bare noget over at skære alt det overflødige fra og bare være. Og så er det næsten gratis så længe man har liggeunderlag og soveposer. Der findes forskelle online muligheder med oversigt over shelters og mulighed for at booke. Fx. Naturstyrelsen http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/overnatning/shelters/
  Nogle kommuner har deres eget system.
  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Sejt tak Stine! Det må vi kigge på hvis vejret tillader!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores sommer gå også lidt for meget op i hverdag og en mor som har svært med at komme i ferie-modus. Vores budget er sprunget med min iværksætterdrøm, så vi må få planlagt nogle billig små ture. En gang i mellem finde man nogel små billig oplevelse på Visitvestsjælland. Normalt har jeg det fint med ikke at tage på udlandsrejse, men i år kunne jeg godt har brugt et all inclusive syd-tur 😊 God ferie, og god bedring med ryggen. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille kig i vores fotoalbum fra turen til Dyreparken Kristiansand.