Det skal være en oplevelse at gå til frisøren

Fem stjerner til Storkereden og Meyermor

359b2df3-b9aa-4509-8977-ac169099691c

I dag tikkede der en meget fin anmeldelse ind til Storkereden og Meyermor..

Og den ryger lige fluks ind i hjertelommen – med minderne om en fantastisk fødselsoplevelse med et af de par, hvor det bare klikker og alt andet forsvinder end bare dette øjeblik i absolut fødselsflow <3 Tak til jer for at jeg måtte få lov at være en del af jeres fantastiske start på det nye liv for jer som familie til lille Isolde og tusind tak for de flotte ord og billeder <3

5 stjerner – af Freja Polonius, mor til Isolde

En fødsel ind i den her verden kan foregå på så mange måder. En fødsel kan være en oplevelse hvorfra du som kvinde henter styrke igen og igen, fordi du mødte din egen styrke i fødslen. En fødsel kan være en udveksling af nærvær, intimitet og kærlighed med din partner, som du vil ha’ med dig resten af livet.

En fødsel kan være et møde af tillid, overgivelse og den dybeste taknemmelig til din jordemoder der guidede dig og var der hvert et sekund. En fødsel kan være en vidunderlig og kraftfuld oplevelse når rummet, tiden, intentionen og visionen er der.
Og det er den på Privatklinikken Storkereden!

Louise en kærlig tak til dig for at være kvinden bag, med en utrættelig indsats og kæmpe vision, må det lykkes dig at nå ud til hele landet, også København.
Tak til alle jordemødrene på Storkereden Roskilde, alle vores møder både konsultationerne, tredjegangs fødende uforudsigelige “åhhhh nu er det igang, nej det var det ikke alligevel” kommer lige forbi, det sene natte opkald, og pku besøget med vores lille krokodille stærke datter – alle møderne har været berigende, nærværende, støttende og sjove.
Og så den allerstørste tak til jordemoder Heidi, fordi du gjorde vores fødsel til en kraftfuld, nærværende og transformerede oplevelse. Og fordi vores datter kom ind i den her verden i det kærligste rum og med det største nærvær. Du vil altid være i vores 3 hjerter.
Kærlig hilsen Freja, Peter og Isolde

 34c3512d-a8b9-400c-a61e-bb91a0e1fa67b8195e49-9090-4c30-bb8d-34c9b229f0f4

Fødsel på Storkereden

Om lidt kommer hun <3

Storkereden

 609c0229-624f-492d-912c-01ca9ad141a3  Meyermor 85b61c67-86f2-4d12-9a4d-0396d9cd20ee

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal være en oplevelse at gå til frisøren