Meyermetoden skal teste nyeste smertevidenskab! Forsøgspersoner søges!

Kontrolgruppe B har lidt mere succes end kontrolgruppe A…

Uddrag fra indlægget d. 01.04.2019

 

 

I er sgu søde er I! Så mange dejlige mennesker hoppede på min lille aprilsnar den anden dag. Og dejlige tilkendegivelser strømmede ind med hep og ros for min metodes succes. Det var faktisk en skøn skøn følelse og hvem ved… måske bliver det en selvopfyldende profeti.. Man har jo lov at håbe!

Jeg tænker dog, at en af grundene til at min aprilsnar fik så mange i nettet er, at de færreste nåede helt til indlæggets bund, hvor denne sætning sluttede indlægget af..

-det skal måske lige nævnes at forskningen er godkendt af www.cochrane.org

og at testpersonerne i gruppe A skal have Tensmaskinen (elektrostimultation) siddende på skrotum. Altså testiklerne.

Tag gerne en mand, som du mener ville være den perfekte forsøgsperson og have mod på denne udfordring. -for the good of it❤️

Kan I forestille jer, hvilken fest jeg har haft med at gå og forestille mig dette forsøg i virkeligheden? Og da alle jeres beskeder tikkede ind og I slet ikke vidste, hvad I gik med til..?

Jeg er ellers ikke sådan en type, der kan lide at narre folk, men det her var fanme sjovt! Nu har jeg i to måneder gået rundt og kæmpet med at finde på en aprilsnar, der kunne fange jer ligesom de to foregående år og jeg var lige ved at give op, da den her kom til mig på vej til arbejde og jeg skrev den i min spisepause imellem to flyvninger. Den kom flyvende ud af mig fordi så mange ting i den er helt rigtige.. Det GÅR virkelig godt for min lille hjertebusiness og drømmene er store for 2020.. og så lod jeg bare fantasien rulle 😉 Og så måtte jeg slukke telefonen og flyve til Amsterdam med røde kinder og forventningens glæde… mon I ville hoppe på den??

Og det gjorde I – så nu må Meyermors læsere hellere skrive datoen bag øret – for jeg glæder mig allerede til næste år!

Her er mine to andre 1.aprils indlæg

Hemmeligheden bag mine børns trivsel..

Hemmeligheden bag mit unge udseende..

 

Tak for jer! I er guld <3

Kh Meyermor

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

2 kommentarer

 • Camilla

  Den var seriøst så sjov!Jeg var pænt skeptisk overfor forsøget, specielt gruppe B, så da jeg nåede ned til bunden og pludselig kom i tanke om dine andre geniale aprilsnar var jeg helt færdig af grin. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meyermor

   Haha tak – det er egentlig sjovt! For jeg er den dårligste til alt lave aprilsnar in real life! Jeg hader at holde folk for nar.. Og kan sket ikke være i deres forlegenhed. Men på skrift er jeg vist en værre djævel;-) Sjovt var det i hvert fald! Ps har i dag fået bekræftet at man skal passe lidt på hvad man laver aprilsnar om, da der var en kollega, der havde hørt en anden tale om hende Heidi, der smør sig med tis, for at se ung ud… HAHAHAHA

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meyermetoden skal teste nyeste smertevidenskab! Forsøgspersoner søges!