Konkurrence! Vind 2 billetter til The Colorrun -The happiest 5 K on the planet!

Fem hurtige fra hoften 

Afledt af dagens ophold i et auditorium i 6 stive timer med et styks fem mdr gammel baby kommer her lige fem gode råd til at holde babys tålmodighed kørende. Rådene kan også bruges derhjemme til ulvetime eller andet råberi:-)

Gå kronologisk frem. Dvs. Giv ikke baby alle valg muligheder for stimuli med det samme. Start med det kedeligste først og skift først til næste skridt når baby viser tegn på stigende kedsomhed. Rækkefølgen lyder noget lignende det her. Sidde hos mor. Kigge ud. Få øjenkontakt til sidemand. Legetøj. Mere legetøj. Ned på gulvet at ligge. Bar mås. Sidde op. Nyt legetøj. Op og hænge på mor. En anden. Ud og gå.

  1. Drikke. spise. Dyp en sut i vand eller lad baby sutte på en vandflaske eller Grøntstænger.
  2. Stå med baby i dine arme, ansigt udad. Drej rundt om dig selv. Når baby ikke kan fokusere kan baby ikke koncentrere sig om at hyle.
  3. Bar mås -hvem bliver ikke glad af at få luftet understellet. Forestil dig at have en varm kløende mås og for korte arme.. Netop -det er life of baby!
  4. Hvis baby begynder at give irritations lyd/gråd så prøv at give et kort pust i hovedet for at afbryde babys fokus. Gå direkte over i en afledning. Evt nyt legetøj.
  5. Irritations lyd/gråd kan også afledes ved at “klappe på munden” så baby uforskyldt kommer til at sige dadadadad..

Hvis intet af ovenstående virker så prøv at hænge baby med hovedet nedad. Den virker hver gang herhjemme! og så er der jo også altid i hjemmet det dejlige aftenbad!

Nova var en stjerne i dag til faglig dag på Jordemoderskolen. Hun charmede pigerne og gik på omgang:) der gik lidt koks i søvnen, så hun var lidt utålmodig efter frokost, men det klarede vi med ovenstående afledninger:)

– der er lagt lidt billeder på vores Instagram, meyermorblog.

Har i andre gode råd så skriv det endelig i kommentar feltet herunder?

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN'

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence! Vind 2 billetter til The Colorrun -The happiest 5 K on the planet!